Възможности и разнообразие от технологии

Изложбени щандове

Вие се нуждаете от повече широчина на рекламиране на Вашия бизнес и Вашите продукти? Един особено ефективен и доказано печеливш подход е участието на панаирни изложения. Контакти с потенциални клиенти и настоящи такива, бъдещи партньори или вече утвърдени в партньорските Ви отношения, възможност да сравните постиженията си с тези на конкурентите Ви – панаирните изложения Ви дават уникална възможност да осъществите всичко на едно място и в доста кратък срок.

За целта се нуждаете от оригинален и изпълнен в съответствие с корпоративната Ви идентичност щанд, в който като в собствен офис да осъществите бизнес контактите си.

Елфи Реклама разполага с професионалисти, които могат да изготвят концепция и 3D визуализация на необходимото Ви съоръжение, съобразено с ангажираната от Вас площ и разположение, което може да бъде изпълнено както с материали, които панаирът предлага, така и изработено в нашата производствена база и монтирано/демонтирано преди и след Вашето участие.

Възможности и разнообразие от технологии

Фасади и рекламни

конструкции

Едни от най-мащабните проекти в рекламата се реализират чрез изработването на цялостни фасади и рекламни конструкции, при което разликата между архитектура и реклама става почти незабележима. Същественото тук е, че самата фасада с рекламните съоръжения към нея, с визията си носи послание за Вашия бизнес или дейност като едно неделимо цяло, което допринася за имиджа Ви и показва сериозността на Вашата фирма или организация.

Към този тип реклама трябва да се подхожда с необходимото внимание и професионализъм, тъй като тя, вече реализирана, носи дългосрочно послание.

Ние, екипът на Елфи Реклама, можем да Ви изготвим индивидуален проект и 3D визуализация и след одобрение на идейния проект да осъществим последващото проектиране, изработка и монтаж. По време на целия процес нашите клиенти могат да разчитат на постоянни консултации и лично отношение от страна на специалистите ни.

Възможности и разнообразие от технологии

Светеща и обемна реклама

Приоритетно идентичността на магазин, офис или друг търговски или индустриален обект се определя най-вече от светещата или друг вид реклама, монтирана върху фасадата или на друго подходящо място. Големите възможности за визуално представяне, както и богатият избор на материали, превръщат светещата реклама в достъпен директен посредник между Вас и крайния потребител.

Атрактивният дизайн и нестандартните композиционни решения са задължително условие, за да се откроява Вашата светеща, обемна реклама или съоръжение от останалите в съвременните конкурентни условия. Професионално проектираната и изработена реклама задължително ще привлече погледа на потенциалния клиент и по този начин ефективно ще благоприятства за индивидуалността и ефективните послания на Вашия бизнес.

Ние разполагаме с професионалисти, които могат да изготвят идейния проект и реализират изработката и монтажа на различни светещи и обемни реклами, тотеми, POS и POV съоръжения и др.