Широка гама от предложения

Корпоративна идентичност

Какво е корпоративна идентичност? Корпоративната идентичност са аспекти, идеи, методи и техники, които компанията използва, за да се отличи от останалите. Когато една марка се свързва с цвят, комбинация от цветове, форми, изображения, фрази, музика и т.н. корпоративната идентичност е завършена. Доказано е, че компания, която има последователна корпоративна идентичност се приема много по-сериозно, отколкото тези компании, които не го правят.

Защо да изберете нас за проектиране на Вашата корпоративна идентичност? Защото ние разполагаме с професионални графични дизайнери и експерти и ще Ви помогнем да бъде изградена силна и разпознаваема корпоративна идентичност, която дава уникалност на Вашата компания. В крайна сметка, това ще Ви даде огромно предимство пред конкурентите ви.

Ние предлагаме корпоративни пакети за идентичност като лого, визитни картички, пликове, бланки и печати, а също така предоставяме всякакви други рекламни материали – брошури, каталози, календари, плакати, етикети, стикери и др., включително и проектантски разработки на конструкции, екстериорна, интериорна и автомобилна реклама.