Кои сме ние?

ЕЛФИ Реклама

ЕЛФИ РЕКЛАМА е създадена през 1992г. и за своето над двадесет годишно присъствие успява да се наложи на пазара в областта на дизайна, печатната, екстериорната и интериорна реклама.

С помощта на опитните професионалисти в секторите на рекламната и маркетингова дейност, богатата гама от услуги и технологична база, ЕЛФИ РЕКЛАМА предлага на своите клиенти комплексно рекламно обслужване, съобразено с най-съвременните изисквания на пазара.

Водени от желанието да предлагаме все по-нови услуги и продукти на нашите клиенти, ние постоянно внедряваме нови технологии, в резултат на което постигаме по-високо качество, надеждност и производителност при изпълнение на Вашите поръчки. Към този момент ние разполагаме с машини на водещи световни производители като XEROX, MIMAKI и ROLAND.

Основният капитал на ЕЛФИ РЕКЛАМА е несъмнено опитният екип от специалисти, чийто дългогодишен опит в областта на рекламата позволява професионалното – без компромис в качеството – разработване на рекламни концепции, които подпомагат развитието на Вашия бизнес.

balazs-ketyi-LPWl2pEVGKc-unsplash
jonny-caspari-KuudDjBHIlA-unsplash
Най-важният актив!

Вашата Реклама

Най-важният актив, който една компания трябва да притежава, е нейната марка. Тя трябва да изпълнява три много важни функции – да информира, да следва и да напомня за себе си на потенциалните клиенти. Екипът на ЕЛФИ РЕКЛАМА може да Ви предложи корпоративен дизайн и акциденция – цялостно представяне на Вашата фирма – от изработката на лого и различни печатни материали (визитки, бланки, брошури, каталози, флайери, папки, пликове за писма и др.) до външни конструкции, широкоформатен печат, светлинни съоръжения, автомобилна реклама, щандове за изложения, POS предложения и др.

  • Изграждане на бранд
  • Дигитална реклама
  • Разпознаваемост

Изграждане на Бранд

  • Акцент върху детайлите
  • Кретивност
  • Съвременни технологии