Широка гама от предложения
ГРАФИЧЕН ДИЗАЙН

  • Корпоративна идентичност
p_10
  • 3D Дизайн
p_192
  • Лого дизайн
p_240
  • Дизайн на визитки
p_74
_

Корпоративна идентичност

 

Какво е корпоративна идентичност? Корпоративната идентичност са аспекти, идеи, методи и техники, които компанията използва, за да се отличи от останалите. Когато една марка се свързва с цвят, комбинация от цветове, форми, изображения, фрази, музика и т.н. корпоративната идентичност е завършена. Доказано е, че компания, която има последователна корпоративна идентичност се приема много по-сериозно, отколкото тези компании, които не го правят.

Защо да изберете нас за проектиране на Вашата корпоративна идентичност? Защото ние разполагаме с професионални графични дизайнери и експерти и ще Ви помогнем да бъде изградена силна и разпознаваема корпоративна идентичност, която дава уникалност на Вашата компания. В крайна сметка, това ще Ви даде огромно предимство пред конкурентите ви.

Ние предлагаме корпоративни пакети за идентичност като лого, визитни картички, пликове, бланки и печати, а също така предоставяме всякакви други рекламни материали – брошури, каталози, календари, плакати, етикети, стикери и др., включително и проектантски разработки на конструкции, екстериорна, интериорна и автомобилна реклама.

_

3D Дизайн

 

Доказано е, че 3D моделите и интерпретациите са много атрактивни и впечатляващи заради близостта им до реалността. Предоставените възможности чрез 3D графики са уникални и поради тази причина, използването им при изготвянето на съответния проект може да доведе до печеливши резултати за Вашата компания.

3D моделите могат да се завъртат под различни ъгли и да представят изключително разбираеми и близки до реалността визуализации. Те са много популярни за архитектурни проекти, индустриални модели, представяне на продукти – прототип, презентации за всички видове фасади, екстериорна и интериорна реклама, щандове за панаирни изложения, POS и POV продукти и др.

Ако имате нужда от 3D визуализации, Ви трябва професионална помощ.

В Елфи Реклама можем да създадем качествени реалистични изображения в съответствие с идейния проект и възползвайки се от одобрения от клиента резултат да го използваме като база за постигане на съответното решение в направата на крайния продукт.

_

Лого дизайн

 

Лого дизайн е изкуството на създаване на графичен елемент или елементи, което – в определена комбинация от форми и цветове кореспондира с марка, идея или концепция. Резултатът от процеса на дизайн на лого оказва голямо влияние върху цялата самоличност на проекта, марката или фирмата, тъй като логото е най-важната част и установява насоките (цветове, форми, текстури и т.н.), които ще бъдат използвани за целия последващ графичен дизайн.

Поради тази причина е от изключително значение процесът на проектиране да се осъществява от професионални лого дизайнери.

Екипът на Елфи Реклама може да изработи лога, които са в съответствие с най-съвременните изисквания за графичен дизайн на изключително изгодна цена.

_

Дизайн на визитки

 

Доказано е, че визитките са един от най-ценните инструменти за търговия, които една фирма може да има.

За да бъдат ефективни, с оглед на специфичните си функции – атрактивността им е задължителна. Не забравяйте, че визитките ще представляват Вашата компания – те трябва да привлекат клиентите, и продават Вашите продукти и услуги.

В момента, в който Вашата визитна картичка достигне ръката на потенциален клиент, тя започва да работи като представител на компанията Ви и потенциалният клиент ще съди за бизнеса Ви от нея.

Професионален дизайнер може да превърне визитката в истински шедьовър – нещо, което със сигурност ще допринесе за представителността на Вашия бизнес.

Защо да изберете Елфи Реклама за проектиране на Вашите визитни картички? Защото ние имаме опитен екип от графични дизайнери, притежаващи необходимите умения и талант за създаване на визия, която не само ще задоволи, а и ще надмине Вашите очаквания.

  • Дизайн на брошури
p_50
  • Дизайн на каталози
p_69
  • Дизайн на менюта
p_228
  • Дизайн на календари
p_244
_

Дизайн на брошури

 

Защо Ви е необходима силно привлекателна брошура? Вашите брошури са приносител на специфични функции и имат влияние върху целта Ви, преследвайки ефективни резултати. Да бъдете атрактивни и отправяте ясно послание в този случай задължително. Висококачествени, професионално проектирани брошури ще подпомогнат представянето на Вашите продукти и услуги по най-елегантния начин.

В Елфи Реклама, можем да проектираме според желанията и нуждите Ви различни формати брошури, които имат необходимите характеристики, за да се открояват от останалите и така да окажат положително влияние на пазарните Ви резултати.

_

Дизайн на каталози

 

Доказано е, че атрактивният дизайн на каталога ще увеличи продажбите. Само един добре обмислен каталог ще привлече вниманието на клиентите – задължително условие в днешния конкурентен маркетинг.

Как може Вашият каталог да се откроява от останалите? Нашите години професионален опит в дизайн на каталози ни позволяват да пренесем познанията си за маркетинг и графичен дизайн във Вашия конкретен проект. По този начин ние създаваме най-ефективния и печеливш дизайн на каталога, който със сигурност ще надмине очакванията Ви. Основната ни грижа е да сте 100% доволни от резултатите и да подпомагаме реализацията на Вашите цели.

Без значение какъв е видът на продукта, който продавате (технически или промишлени стоки, стоки за бита, дизайнерски продукти и т.н. ), нашият екип от квалифицирани експерти ще разработи успешен дизайн на каталога, идеален за Вашия продукт.

_

Дизайн на менюта

 

Ако Вашият бизнес е в областта на ресторантьорството, заведенията за бързо хранене или тези за развлечения, без съмнение имате нужда от атрактивни и съдържателни менюта, отразяващи богатия избор и качество на Вашия асортимент и услуги.

В изключително динамичния и конкурентен свят на този вид обществени услуги, една от най – важните предпоставки за привличането на вниманието на клиента и отличаването Ви от конкурентите е именно професионално направеното меню.

Екипът на Елфи Реклама може да Ви предложи от качествен и оригинален дизайн, включващ по Ваше желание снимки на предлагания от Вас асортимент, до изработката на готовия краен продукт, с материали съобразени с Вашите желания и най – съвременните изисквания на пазара.

_

Дизайн на календари

 

Защо за Вашата компания е важно дизайнът на календара Ви да е атрактивен? Да започнем с това, че атрактивният календар може да създаде впечатление за професионализъм, внимание и отдаденост към клиентите Ви.

В днешния конкурентен пазар, компаниите се опитват всячески да успеят тяхната марка остане в съзнанието на клиентите им. A професионалният дизайн на календари е важна стъпка за постигане тази цел. Това, което Ви трябва е календар, който надминава останалите по отношение на качеството на проекта, за да се откроите от конкурентите си.

Нашият екип от професионални графични дизайнери може да създава впечатляващ и елегантен дизайн, който е в съответствие с корпоративната Ви идентичност, ангажираност и тежест на Вашата фирма.