ГРАФИЧЕН ДИЗАЙН СВЕТЕЩА РЕКЛАМА ПЕЧАТНА РЕКЛАМА БРАНДИРАНЕ НА АВТОМОБИЛИ ИЗЛОЖБЕНИ ЩАНДОВЕ ФАСАДИ И КОНСТРУКЦИИ ПЕЧАТ НА СУВЕНИРИ

Печат и гравиране на сувенири

За да заинтригувате своите бизнес партньори и потенциални клиенти можете да се възползвате от разнообразието от рекламни сувенири и аксесоари за Вашите корпоративни промоции, пресконференции или просто като персонално внимание към клиентите Ви. Лазерното гравиране и ситопечатът ще Ви бъдат от полза и за фирмени надписи, указателни табели, фирмени облекла и др.

Една от най - съвременните технологии за печат върху твърди повърхности е използването на UV светлина за втвърдяване на мастилата. Неотдавна Елфи Реклама закупи Mimaki UJF-3042FX - един от лидерите при тази нова технология. Тъй като светодиодите не създават високи температури, пълноцветният печат е възможен практически върху всички материали, включително материали, чувствителни към топлина, като каучук, дърво, кожа и др.

С помощта на оригиналните снимки и графични изображения - за сувенири и лични аксесоари, позволяващи персонализация - можете да изненадате приятно клиентите и тези, на които бихте пожелали да подарите атрактивен сувенир. Пълноцветният печат върху различните материали дава огромно предимство пред стандартния сито и тампонен печат, придава оригиналност и идентичност, която създава изключителни впечатления.