ГРАФИЧЕН ДИЗАЙН СВЕТЕЩА РЕКЛАМА ПЕЧАТНА РЕКЛАМА БРАНДИРАНЕ НА АВТОМОБИЛИ ИЗЛОЖБЕНИ ЩАНДОВЕ ФАСАДИ И КОНСТРУКЦИИ ПЕЧАТ НА СУВЕНИРИ
  • Mimaki UJF - 3042FX

    Неотдавна Елфи Реклама закупи Mimaki UJF-3042FX - един от...
Mimaki UJF - 3042FX
Mimaki UJF - 3042FX
Неотдавна Елфи Реклама закупи Mimaki UJF-3042FX - един от лидерите при новата технология за печат върху твърди повърхности с използването на UV светлина за втвърдяване на мастилата.

Предимства и приложения

1. UV втвърдяване - LED технология

Моделът UJF - 3042FX може да печата върху твърди материали до формат A3(300 х 420 mm ) с дебелина 50мм. Използването на UV технология за втвърдяване със светодиоди означава, че веднага след нанасянето мастилото се слепва с повърхността. Тъй като светодиодите не създават високи температури, пълноцветният печат е възможен практически върху всички материали, включително материали, чувствителни към топлина, като каучук, дърво, кожа и др.
Мастилената адхезия зависи от свойствата на материалите. В някои случаи се препоръчва да се използва грунд(праймер) преди отпечатване за подобряване прилепването. Моделът UJF - 3042FX включва автоматично зареждане на такива субстрати.

2. Допълнитен бял цвят

Принтерът UJF - 3042FX може да печата с бяло мастило, което подобрява визията и уникалността на печатните продукти. Белият цвят може да се използва като субстрат или да се прилага към повърхността, което позволява да се получат по - ярки цветове, особено при цветни и прозрачни повърхности.

3. Разширени функции

С помощта на оригиналните снимки и графични изображения - за сувенири и лични аксесоари, позволяващи персонализация - можете да изненадате приятно клиентите и тези, на които бихте пожелали да подарите атрактивен сувенир. Пълноцветният печат върху различните материали дава огромно предимство пред стандартния сито и тампонен печат, придава оригиналност и идентичност, която създава изключителни впечатления.

4. Автоматична функция за грундиране

Понякога е необходим печат на материали, които обикновено не са предназначени за UV печат, Това може да бъде направено посредством използването на праймер. Грундът слой върху субстрата осигурява по - добро сцепление, което позволява UV печат върху тези материали. Докато при по - старите технологии процесът на прилагане на грунда обикновено се прави ръчно, моделът Mimaki UJF - 3042FX е оборудван с автоматична система за бързо нанасяне. Новите касети PR - 100 с грунд(от 220 и 600 мл.) просто се вкарват в съответния слот, което прави процеса на прилагането на грунд изключително бърз.