ГРАФИЧЕН ДИЗАЙН СВЕТЕЩА РЕКЛАМА ПЕЧАТНА РЕКЛАМА БРАНДИРАНЕ НА АВТОМОБИЛИ ИЗЛОЖБЕНИ ЩАНДОВЕ ФАСАДИ И КОНСТРУКЦИИ ПЕЧАТ НА СУВЕНИРИ
Изпитвам затруднения при попълване формата на запитването.
Ако се затруднявате при попълване на графите за запитване, използвайте полето за свободен текст. Ние ще Ви отговорим като Ви насочим към най - подходящите за Вас услуги и параметри.
Нуждая ли се от лого?
Да - логото е първата стъпка от създаването на фирмената самоличност. То е началото, което установява насоките на развитие на Вашата визуална линия. Компания, която притежава собствено лого се възприема много по - сериозно от клиентите и партньорите си.
Извършвате ли оглед на обекта преди брандиране?
Да - след уточняване на дата за оглед, наш екип ще заснеме обекта и ще вземе необходимите размери.
Възможно е да работим и с размери, подадени от Вас, но не го препоръчваме.
Как се калкулира цената за дизайн?
Зависи от продукта, който желаете да проектираме. Тъй като гамата от дизайн услуги, които предлагаме е широка не може да се фиксира точна цена за целият спектър на изделията. Необходима ни е подробна информация - за печатни изделия - вид, размери, страници, необходимост от снимков материал, оригинални илюстрации и т.н. За лого - брой на предложенията, илюстрация или разработка на шрифт. За нестандартни конструкции са необходими по - сериозни консултации, тъй като те са уникални и е невъзможно да бъдат ценово унифицирани.
Как може да се брандира автомобила ми при Вас?
За брандирането на един автомобил, е необходимо предварително да се изготви точен проект с конкретните му размери. Ако Вие нямате такъв ние ще Ви го изготвим според Вашите изисквания. След одобрението на проекта се фиксира дата и място за брандиране, като същевременно се стартира изработката на стикерите.
Защо е необходимо автомобилите да се брандират с автомобилно фолио?
Препоръчително е брандирането на автомобила да се извършва със специално разработено от производителите фолио. То залепва трайно, заема формите на автомобила и е издържливо във времето.